נשירת שיער

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/08/2002 | 21:51 | מאת: רון

מעולם לא הייתה לי נשירת שיער לפני כשנה וחצי התחלתי לקחת 'רואקיוטן' ואז התחילה נשירת שיער שהיא דבר לגיטימי כאשר לוקחים את התרופה ואמור לעבור כמה חודשים לאחר שמסיימים... אבל אצלי זה לא עבר אז לקחתי מולטי ויטמין שעזר לבעיה. אבל כשהפסקתי זה חזר כרגע אני לוקח שוב את התרופה לזמן קצר ואיני יכול בכל מקרה לקחת מולטי ויטמין כי הוא מכיל ויטמין A שאסור לקחת יחד עם התרופה. אז התחלתי לקחת ביוטין שאלתי היא האם זה מספיק לנשירת שיער? כי אני ממש לא יודע אלו ויטמינים שהיו במולטי ויטמין הם אלו שעזרו לבעיה... בתודה מראש.

05/08/2002 | 23:07 | מאת: רויטל ברמן

הי רון, גם פלורת מעי לא מאוזנת (כתוצאה מאנטיביוטיקה, זיהום במעיים, חסר מסיבים בתזונה ועוד)יכולה לגרום לנשירת שיער זמנית כתוצאה מאי-ספיגה של ויטמינים ומינרלים חיוניים - קח בחשבון. חוץ מזה ראה תשובתי: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=27415&t=27304 עיצה נוספת - מסאג' יום יומי לעור הקרקפת (עם העור, בלי למשוך את השיער). כל טוב ובריאות שלמה.

מנהלי פורום נטורופתיה