מה ההבדל בין נוגדי חימצון אלו....?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/06/2002 | 01:10 | מאת: אורנה

שלום אשמח אם תוכלו לכתוב לי מה ההבדל מבחינת יעילות וזמינות לגוף בין נוגדי החימצון הבאים proanthocyanidim pycnogenol כיוון שאיני יכולה לרכוש את שניהם. מבקשת המלצתכם מה יעיל יותר. תודה

27/06/2002 | 10:30 | מאת: רויטל ברמן

שלום אורנה, פיקנוגנול זה הכינוי של קבוצת הפרואנטוציאנידים, כך שאין התלבטות - זה היינו הך. זרעי ענבים, הקליפה וה"לבן" בפרות ההדר, תה ירוק, יין אדום יבש, גינקו בילובה - כל אלה מכילים כמויות יפות של אנטוציאנידים אשר פועלים כנוגדי חימצון נהדרים המגנים על כלי הדם ותאי הגוף. מומלץ.

מנהלי פורום נטורופתיה