חרדות והריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/04/2002 | 16:27 | מאת: מורן

אני בת 30 ורוצה להכנס להריון. אני סובלת מחרדות ולוקחת כמוסות " רודיולה" של סולגאר וזה עוזר לי. הנתי מהם שלא מומלץ לקחת את זה בהריון. מה אני כן יכולה לקחת בהריון שיעזור לי וחלילה לא יפגע בעובר?

30/04/2002 | 22:50 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

לעבור ראיון עומק אצל נטורופת ואז לראות במה ממשיכים כגון: תמציות פרחי באך, תוספי מזון אחרים ולא צמחים, פ"ג, הומאופטיה, תמיכה רגשית אחרת בכל שיטה ואפילו דמיון מודרך! בבריאות טובה

01/05/2002 | 08:43 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

טיפול קינסיולוגי. טיפול הוליסטי ללא תרופות.

03/05/2002 | 00:15 | מאת: רויטל ברמן

מורן שלום, את יכולה לנסות את הצמח hypericum בכמוסות. עדיף כמובן להסתפק בתה מליסה או בנשימות-בטן, מדיטציה וטכניקות אחרות אשר שכרן בצידם. מאחלת לך הריון קל ומז"ט.

מנהלי פורום נטורופתיה