PMS - מה עושים?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/04/2002 | 22:40 | מאת: אלונה

שלום רב אני בת 39 אם ל-3 לאחר הלידה השלישית התחלתי לסבול מתופעות PMS קשות מאוד המפריעות לי בתפקוד היומיומי הרגיל. מדובר ברגישות יתר, בכי ללא סיבה, עצבנות, עייפות, התפרצויות זעם, אכילת יתר, חוסר שקט וכו'. לא כל חודש כל התופעות מופיעות ולא באותה עוצמה, אבל במשך לפחות שבוע בחודש איכות החיים שלי נפגעת בצורה משמעותית, וכך גם של האנשים הקרובים לי והיקרים לי. האם יש תוספי מזון, או כל טפול טבעי אחר שיכול לעזור? תודה אלונה

28/04/2002 | 16:23 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! תוכלי לעבוד במשולב עם תמצית הרסקיו רמדיי מפרחי באך, תוספי מזון כגון: ויט' E, שמן נר הלילה, מגנזיום, ועוד.... בכל מקרה רצוי לפני הנטילה להתייעץ ולהתאים לך אינדוודואלית לאור מצב רפואי, משקל וכד'. רק בריאות!

28/04/2002 | 16:58 | מאת: אלונה

תודה. עם מי מתייעצים? עם הומואיפת? נטורופת? האם תוכלו להמליץ על משהו בחיפה? תודה

28/04/2002 | 23:16 | מאת: רויטל ברמן

אלונה שלום, קשה לי לענות על השאלה שלך במשפט או פסקה. אני ממליצה לך להגיע לנטורופת/ית, אשר יתבונן על תזונתך ועל הסימפטומים שלך ועברך הרפואי בקפידה ויתן תזונה מתאימה ואולי צמחי מרפא מאזנים. יש בהחלט מה לעשות. לצורך ההגינות אענה לשאלתך כי גם טיפולים מסוג אחר יכולים לעזור, כמובן, אך מכיוון שהם אינם בתחום התמחותי אינני נוגעת בהם בתשובותיי. אני מדברת למשל על הומאופתיה ורפואה סינית. תהה הדרך שתבחרי אשר תהה, מקווה שתהיה דרך מוצלחת ונעימה.

מנהלי פורום נטורופתיה