שימוש בעלי מרווה להורדת לחץ דם

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/02/2016 | 16:54 | מאת: חגית

שלום, קניתי לאמא שלי מרווה מיובשת מחנות טבע. הבנתי שזה יכול לעזור בבעיות בעיכול ובלחץ דם (היא סובלת מעיבוי בשריר הלב, לחץ דם גבוה וצרבות). רציתי לדעת מה המינון המומלץ ואופן השימוש (פשוט שמים את זה במים חמים ושותים? בנוסף, היא לוקחת כדורים לדילול הדם, לא כי יש לה בעיה בקרישת השם אלא בגלל העיבוי בשריר הלב חשוב לשמור על הדם דליל, רציתי לדעת אם עלי המרווה יכולים להיות מסוכנים לה ולגרום ליתר דילול של הדם - איזה בדיקות כדאי לעשות כדי להיות במעקב ולשמור שהכל תקין?

שלום חגית, השימוש במרווה אינו מומלץ יחד עם תרופות לדילול דם, אנא פני עם אימך לקבלת ייעוץ מקצועי על מנת לקבל את הטיפול המתאים. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה