איך להיטען באנרגיה בבוקר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/02/2016 | 15:34 | מאת: רינת

ולהתמודד עם חולשה בבוקר. תודה.אני גם כתבתי לך את השאלה מתחת.אשמח לתשובה מהירה.

שחום רינת, האם את כמה בבוקר עם עייפות או עם חולשה? יש הבדל ביניהם.. בכל אופן, עבור כל אחד מהם צריך לבדוק מה הגורם, כלןמר, אם את קמה בבוקר חלשה יש לבדוק מה הסיבה - מיעוט שעות שינה, שינה לא איכותית, תזונה לקויה, ארוחת לילה, מתח ועוד.. בכל אופן בבוקר כדאי לאכול ארוחה מזינה כמו למשל, דייסת שיבולת שועל עם פרי ושקדים ולשתות תה צמחים חם וכמו כן, את יכולה גם לצאת להליכה או לפעילות גופנית אחרת מעוררת - יוגה, שחייה.. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה