דיכאון ומתחים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/04/2002 | 09:02 | מאת: יפית

אני לוקחת כל יום קופלקס ויטמין B הבנתי שזה בריא להרגשה הכללית נפשית ונאמר לי כי אני צריכה לקחת גם מגנזיום ציטרט יש גם מגנזיום עם ויטמין B6 השאלה שלי מה לקחת באיזה שעות לאיזה תקופה האם יש לזה תופעות לואי האם לא יקרה כלום אם אני מפסיקה ליטול אותו ואם אני יכולה לשתות יין יחד עם זה או לקחת תרופת הרגעה יחד עם זה אם יהיה צורך תודה מראש

23/04/2002 | 01:00 | מאת: רויטל ברמן

יפית שלום, יש כ - 10 ויטמינים ומינרלים לפחות שחסר בהם יכול לגרום לדיכאון/לחץ נפשי (ויטמין C, אבץ, סידן, מגנזיום, ח.פולית, B6...). השאלה היא אם יש לך חסר ? אם לא - נסי לטפל בגורם למצבך, רצוי בטיפול פרטני מול מטפל מנוסה. להמשיך לקחת קומפלקס B לא יזיק לך, אך האם יועיל ? האם הוא הועיל עד כה ? כנ"ל מגנזיום. אם את לוקחת תרופות הרגעה במקביל אולי זה סימן שזה לא עוזר ושכדאי לנסות משהו אחר (שיחות עם בעל מקצוע, חוג יוגה, התעמלות ושאר פתרונות יצירתיים, אשמח להציע כמה אם תפרטי קצת יותר). לשתות מעט יין (כוסית ודי) עם התוספים אין בעיה, אך לא במקביל לתרופות הרגעה. מקווה שעזרתי.

מנהלי פורום נטורופתיה