שריפה בכפות רגליים אישב בת 74

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/10/2014 | 15:11 | מאת: סיגל חזן

חמותי סובלת מנטופטיה עצבית בכפות רגליים..לוקחת המון תרופות אם יש משהו בלהקל עליה...אשמח מאד

שלום סיגל, את כיוהל להפנות אותה לטיפולי רפלקסולוגיה - הטיפול יעיל מאוד לנוירופתיה, לא ציינת איזה תרופות היא לוקחת והאם היא סכרתית, תרופות מסויימות וסכרת עלולים גרום לכך, כך שיש לברר קודם כל מהם הגורמים. בנוסף לרפלקסולוגיה ישנם גם תוספי תזונה שיכולים לעזור כמו חומצה אלפא ליפואית, שמסייעת במצבים של נוירופתיה, אבל היא צריכה לקבל ייעוץ מקצועי על מנת לראות שהיא יכולה לקחת יחד עם התרופות אותן היא צורכת. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה