מחסור בויטמינים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/05/2001 | 19:57 | מאת: אורית

שלום ד"ר לריה, בתשובתך לגבי חולים במחלת קוליטיס וקרוהן כתבת שיש קושי בספיגה של ויטמינים ומינרלים. איך אפשר לדעת אלו ויטמינים חסרים או נספגים לא טוב? חוץ מאשר לעשות בדיקות דם באלו אמצעים נוספים אפשר להשתמש ברפואה הבלתי קונבנציונאלית? כמו בשטח של נטורופטיה, סינית וכו'. בתודה מראש, אורית

06/05/2001 | 00:06 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! ניתן לבצע מספר בדיקות באמצעים הבאים: בדיקת שיער. בדיקות שריר - קינסיולוגיה. בדיקה כירולוגית וציפורניים - כף יד. אירידיולוגיה - עין. לשון - סינית. רק בריאות!

06/05/2001 | 21:45 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאורית ניתן לבדוק בכירולוגיה , אירידיאולוגיה , ודרך הלשון. תרגישי טוב

14/03/2009 | 07:35 | מאת: טל

מנהלי פורום נטורופתיה