קומאדין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/03/2002 | 19:27 | מאת: זאב

שלום רב האם יש תחליף טבעי לתרופת קומאדין הניתנת נגד קרישת יתר של דם ומניעת תסחיפים? האם קיים לכך פתרון ברפואה האלטרנטיבית? בברכה זאב

19/03/2002 | 10:08 | מאת: רויטל [נטורופתיה]

זאב שלום, לנטרופתיה יש תשובה לשאלתך, אך לא מדובר בתרופת פלא. שינוי תזונתי בו תפחית ככל האפשר צריכת שומן מהחי (כולל הורדת בשר, עוף, ביצים, חלב ומוצריו. בדר"כ מותרת צריכת יוגורטים וגבינות לבנה בעלי אחוז שומן נמוך) ותעבור לצרוך מזונות המכילים שומן מסוג אומגה-3 הנמצא ב: 1. דגי ים צפוני, קריא סלומון, סול, טונה, בקלה, מקרל והליבוט. 2. בזרעי פשתן טחונים טרי בלבד (ניתן להשיג בבתי-טבע וסופר-מרקטים, אך אין לקנות זרעים טחונים משום שהם מתחמצנים מהר ועל המדף הופכים כמעט ללא-יעילים לחלוטין, יש לטחון במקום). 3. כמובן שיש תוספי מזון של אומגה 3 לכל חברות תוספי המזון העיקריות, יש כאלה שמקורם שמן דגים, צמחיות (משמן זיפן, שמן זרעי פשתן וכו'). בנוסף החלפת שמני הבישול והתיבול בשמן זית כתית מעולה, צריכת שומן נמוכה יותר באופן כללי, תפריט עשיר בפרות וירקות (מכילים נוגדי חימצון החיוניים למחלות לב וכלי דם), הרבה עלים ירוקים כמו פטרוזיליה, שמיר, כוסברה וכו' (מכילים המון ויטמינים ומינרלים אך בעיקר בגלל תכולת כלורופיל גבוהה המעודדת שיתון וניקוי הגוף והכבד מרעלים) ומזונות עשירים בסיבים תזונתיים. תוך כמה חודשים אם תתמיד בתזונה זו ותשלב תנועה (פעילות גופנית כגון הליכה) בחייך תראה שינוי אמיתי בפנים בתמונת הדם שלך. באם תבחר בדרך זו, אני ממליצה לך לעשות זאת דרך נטורופת אשר יציע לך תמיכה לאורך התהליך של שינוי אורח-חיים ויוסיף פתרונות ספציפיים יותר בהתאם לנתוניך. לבריאות.

21/03/2002 | 19:20 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לזאב כן ברפואה הקונבנציונאלית קארטייה משלימה-מיץ סלק אדום חי כוס ביום 3 פעמים בשבוע לא יותר. כל טוב

31/08/2008 | 17:01 | מאת: בן סימון צבי

ש לי פרפורי דופק בפרוזדורים של הלב ואני לוקיח קומדין בכמות של שניים וחצי מ"ג נא להודיעני האם זה בסדר בדיקת הדם מראה 2.03 האים אני מקבל מינון נכון ? תודתי נתונה לכם מראש

מנהלי פורום נטורופתיה