טיפול בקנדידה במעי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/11/2010 | 22:31 | מאת: ליה

לום! נמצאה אצלי קנדידה ברמה גבוהה 4X במעי. לפני שבועיים התחלתי ליטול can-di-dan1 ותמצית זרעי אשכוליות=GSE forte. ברצוני לשאול 1.האם התוספים האלה מכילים גם חומר לדהטוקסיפיקציה וחיזוק הכבד? can-di-dan1 כולל שרף מור, מרווה רפואית, ציפורן חתול רפואית,קלמוס, שוש קירח,אגוז שחור, לה פאצ'יו. אם כן, איזה מרכיב מהנ"ל עוזר לדהטוקסיפיקציה. האם זה מספיק או שצריך דהטוקסיפיקציה יותר חזקה. 2.האם חומצה אלפאליפואית יכולה לעזור בדהטוקסיפיקציה לכבד בזמן טיפול בקנדידה? כדאי להוסיפה? 3. מה לגבי כורכום או שתיית מים עם חצי לימון סחוט וכפית שמן זית האם כדאי? לפני או אחרי אוכל? 4. מאז שהתחלתי ליטול את החומרים נגד קנדידה מרגישה החמרה בסימפטומים במע' העיכול כגון נפיחות בבטן, גזים, כאב בטן עוויתי מדי פעם וגם הופיע יובש קיצוני ביותר בעור בעיקר בכפות ידיים ורגליים מתחת לברך עד כדי קילוף העור. האם תופעת הלוואי של יובש בעור מוכרת? האם אמורה לחלוף? 5. מותר ליטול את התוספים הנ"ל אם אני סובלת מגסטריטיס לסירוגין. תודה רבה על התשובה, ליה

ראשית האם החלטת לצרוך את התוספים על דעת עצמך או דרך מטפל/ת? כי אם על דעת עצמך ללא כל הכוונה זה יכול להסביר את החמרת הסימפטומים-עם עם דרגה גבוהה כזו צריך הכוונה וצריך לעשות הכל בהדרגה בכדיי למנוע החמרה של סימפטומים. בכל אופן עם הזמן ההחמרה של הסימפטומים אמורים לעבור. אם תוך 10 ימים זה לא יעבור-אז כנראה שמשהו בטיפול אינו נכון. לגביי דטוקסיפיקציה אין בצמחים אלו משהו שעושה ניקוי כבד רציני. צריך לעשות ע"י גדילן מצוי/שן ארי או שילוב של פורמולה מסוג זה. חשיבות גבוהה לצריכת פרוביוטיקה איכותית עם ריכוז גבוה של חיידקים חיוביים ולעשות את הכל במסודר דרך מטפל. בהצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה