קנדידתי תלכי כבר
דיון מתוך פורום נטורופתיה
היי מעיין עשיתי את הבדיקה אחרי שלושה חודשים ואני מחכה לתשובה שלה. כל השלושה חודשים לא נשברתי ואכלתי רק מה שמותר בדיאטה. לאחרונה אחרי שלושה חודשים התחלתי לאכול פירות קצת יותר מסוכרים כמו אבטיח ומלון אבל רק קצת.גם תירס אכלתי פעמיים בשבוע כמו שכתוב. אני עדיין לא מסוגלת לפנות לסוכרים אחרים או שמרים ולמה שאכלתי לפני הדיאטה עד שלא אהיה בטוחה במאה אחוז שסילקתי את "הכלבה" סליחה על הביטוי. מזה כמה ימים אני סובלת מהתופעה שפקדה אותי בתחילת הדיאטה גרד בפי הטבעת. בפעם הראשונה שזה התחיל אף גיליתי קצת דם. אני יודעת שבטחורים יש כאב שמלווה ואצלי לא היה רק גרד טורדני בפי הטבעת. מאין זה נובע? למה עכשיו לקראת הסוף? והאם בגלל שאני לקראת הסוף אני יכולה להתחיל לשתות קפה פעם ביום לפחות? אני כבר רוצה לחזור לעצמי. כל כך קשה והשלתי כבר 10 ק"ג ממשקלי ואני לא רוצה להשיל יותר. האם אני יכולה לאכול מהפירות המסוכרים שציינתי או דברים אחרים למשל עגבנייה, קפה אולי ללא קפאין, רק לא שמרים. ואגב, קנית את הגבינה שהמלצתי? יש לי להמליץ לך גם על חלב עיזים של משק צוריאל שהתחלתי לשתות במקום החלב סויה והוא לא רע בכלל. לתשובתך המהירה אודה.
מזי שלום, גרד בפי הטבעת יכול לנבוע מעודף חומציות, צריך לברר לפי התפריט שלך ומצב מערכת העיכול, האם קיים עודף חומציות בקיבה. לרוב, זה קשור למזונות שאת צורכת אולי אלה שנמנעת מהם לאורך זמן ועכשיו התחלת להוסיף. החזרה ההדרגתית לתפריט " רגיל" לאחר תפריט קנדידה הוא מאוד מאוד חשוב ויש לו משמעות גדולה לא פחות מכל התהליך שעברת עד עכשיו. יש ממש תוכנית חזרה הדרגתית, כדאי שתחזרי למטפלת שלך ותעשי זאת בצורה מסודרת ואחראית, ברגע שאת מתחילה להוסיף מזונות על דעת עצמך.. את עלולה לפגוע בכל התהליך שעשית עד עכשיו. לא מתחילים מהפירות, ומלון ואבטיח הם פירות טרופיים, עתירי סוכר ובעלי אינדקס גליקמי גבוה.. לא מומלץ להתחיל מהם, את יכולה לאכול שזיפים, אפרסקים, משמשים, למשל. אם חסר לך מאוד הקפה תוכלי לחזור בהדרגה, אבל קודם כל אני ממליצה לך לחכות לתשובה של בדיקת המעבדה לפני ההחזרה, אחרת אין טעם. חלב עיזים הוא בהחלט טעים בעיניי.. בהצלחה!