ויטמינים ועצירות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/12/2001 | 20:06 | מאת: אירית

שלום אני סובלת מעצירות למרות שאני אוכלת המון ירקות וגם פירות קמח מלא שיבולת שועל והרבה מים בקיצור כמו שמומלץ. אני גם צועדת באופן קבוע. הנטורופט שפניתי אליו המליץ לי על מולטי ויטמין + מגנזיום ציטראט בהתחלת הטיפול הוא המליץ לי לקחת בהדרגה מגנזיום עד סף שלשול ולחזור אחורה בכדור. אני חייבת לציין שהטיפול עזר לי מאד . היום אני לוקחת 2 מגנזיום ליום וכדור אחד של מולטי ויטמין . אני מרגישה טוב, וסובלת הרבה פחות מעצירות . השאלה שלי היא האם מותר לקחת באופן קבוע 2 כדורי מגנזיום של 200 מ"ג ליום? ואיזה כמות של אצידופוליס רצוי לקחת במצב של עצירות כרונית ? האם כדאי לקחת תוספת של סיבי פסיליום? תודה.

21/12/2001 | 22:45 | מאת: טטיאנה

אירית שלום, הטיפול במגנזיום צריך להיפסק בהדרגה , ואת אמורה להשתחרר מהעצירות ללא עזרתו. אם העצירות עדיין קיימת כנראה שהטיפול לא עזר וצריך להמשיך ולנסות בעזרת הנטורופט דרכים אחרות. לגבי המולטיויטמין , אין לו קשר עם / בלי עצירות. רק בריאות.

22/12/2001 | 09:42 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאירית 1. אין בעיה עם מגנזיום 2.לפעמים הוספה של סיבים גורמת לעצירות. 3.יש אסידופילוס 7 ביליון אותו ניתן לקחת פעם ביום בבוקר על קיבה ריקה. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה