נשירת שיער

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/12/2020 | 23:39 | מאת: לינוי

שלום אשמח לדעתכם באוגוסט האחרון התחילה לי נשירת שיער בדרגה קלה יחסית כזה, התחלתי לקחת תוסף ג'לטין בקר הר בוסט, הנשירה פסקה ושוב חזרה לפני שבועיים בערך לדרגה גבוהה יותר.. יכול להיות שתוספים עושים פעולה הפוכה? שאלה נוספת בשבועיים האחרונים אני עוברת קצת ימים של מתח רב , האם יכול להיות קשר לנשירה? אני קצת מודאגת האמת שהתוסף הר בוסט הוא שגרם לנשירה להתגבר למרות שזה לא נשמע סביר ממש.. אשמח מאוד לדעתכם תודה רבה לך

שלום לינוי, מתח בהחלט יכול להוות גורם לנשירת שיער .. תוסף תזונה לנשירת שיער לא סביר שיגרום לפעולה הפוכה.. מה גם שעל פי דברייך הנשירה פסקה בשלב מסויים. הייתי ובדקת סיבות אחרות לנשירת שיער- תזונה לקויה, מחסור בחלבון, חברים תזונתיים ( אנמיה ומחסור בברזל, אבץ), חוסר איזון הורמונלי לבדוק ועובדת על הרגעה ((: בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה