מינון של תוסף להעלאת סרוטונין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/12/2020 | 21:49 | מאת: שירי

שלום, אני לוקחת כבר תקופה ארוכה 300 מ"ג 5htp. יש לי מיגרנות וזה רק קצת עזר, ואסור לי לקחת בן חרצית כי לוקחת תרופה שיש לה אינטרקציה עם התוסף. נוירולוג רוצה שאקח ציפרלקס למניעה והייתי שמחה להמנע כי בעבר ניסיתי ועליתי הרבה במשקל והיו עוד תופעות לוואי. מהו המינון המקסימלי שניתן לקחת ב 5htp? תודה מראש

שלום שירי, לא כל הבנתי.. את לוקחת את ה 5HTP למטרה מסויימת ( חרדות, דיכאון.) והוא עושב תופעת לוואי של מיגרנות? או שאת לוקחת את ה 5TP לטיפול במיגרנות? בכל אופן , צריכה להבין מה מטרת השימוש, כמה זמן נוטלת, מה את נוטלת במקביל שציינת שבן חרצית הוא קונטרה אינדיקציה.. מוזמנת לדבר איתי או לכתוב לי בפרטי. בהצלחה ורק בריאות! מעין

מנהלי פורום נטורופתיה