רמוטיב וכאבים פסיכוסומטיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/08/2020 | 23:59 | מאת: אמיר

הי, אני בן 35 סובל כבר תקופה ארוכה מתסמונת של תשישות, מצבי רוח, אי שקט, סחרחורות דלקת בקיבה וכאבים פסיכוסומטיים בגב העליון, נוקשות בוקר במפרקים ומה לא.. עשיתי אינספור בדיקות רפואיות שיצאו תקינות ואמרו שכנראה זה סוג של פיברומיאלגיה.. כיוון שאני מתנגד לתרופות רגילות, הרופא הציע לי רמוטיב ואמר שאולי יעזור לי.. אז רציתי לשאול אם ידוע שרמוטיב עוזר לכאבים פסיכוסומטיים ונוקשות בוקר? דבר נוסף שרציתי לדעת זה לגבי נשירת שיער מהתרופה, עד כמה זה נפוץ? פוחד לקחת את זה ולהפוך לקירח.. אני גם ככה בתהליך של מפרצים אבל יש עדיין לי שיער רגיל יחסית.. בתודה,

שלום אמיר, רמוטיב משמשת לטיפול במצבי רוח, דיכאון קל - בינוני. אתה מתאר כאבים פסיכוסומטיים, היכולים להיגרם ממצב נפשי, ולכן רמוטיב בהחלט יכולה להועיל להעלאת מצב הרוח וההרגשה הכללית. לגבי נשירת שיער, זו נחשבת אחת מבין תופעות הלוואי בשימוש בו, ההשפעה היא כמו כל תופעת לוואי מאוד אינדיבידואלית. בהצלחה והרבה בריאות ושמחה !

מנהלי פורום נטורופתיה