טיפול במיגרנות, הפחתת תדירות ומניעה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/05/2020 | 15:20 | מאת: רינת

אילו ויטמינים ומינרלים מומלצים למיגרנות? האם כדאי לקחת את כולם או מספיק לקחת רק אחד מהם, או חלק? האם יש שילוב מומלץ של ויטמינים ומינרלים למיגרנות?

שלום רינת, ראשית כל, במיגרנות אני ממליצה לברר מה מקור המיגרנה וייתכנו כמה גורמים: תזונתיים- מזונות העלולים לעודד מיגרנות כמו, חלב ומוצריו בעיקר גבינה צהובה, יין אדום, פירות הדר, שתיית קופאין מרובה והימנעות ממנו בהמשך ועוד .. שתייה מועטת של נוזלים וגורמים נוספים כמו מיעוט שעות שינה, שינה לא איכותית, מתח, על רקע הורמונלי..וכ'ו. יש לטפל בגורם ולא ליטול תוסף כזה או אחר, שכן ההשפעה תהיה פחותה. על כן ממליצה לערוך בירור מה הגורמים למיגרנות אצלך ולטפל בהתאם. בהצלחה ורק בריאות!

11/05/2020 | 09:10 | מאת: רינת

תודה רבה!

מנהלי פורום נטורופתיה