שמן קצח כטיפול משלים לאסטמה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/12/2019 | 21:26 | מאת: תהל

שלום, אחרי שפעת נשאר לי שיעול ברונכיט שלא חולף ואסטמה שהופיעה פתע בייחוד בערבים ובאזורי לחות. לקחתי משאפי בודיקורט שלא עוזרים במאום. כן הוספתי אסטרגלוס בכמוסות בינתים אין שיפור. מרחתי שמן מנטה עם שמן המפ על החזה ויש שיפור סימפטומטי כשעה אחרי הנטילה אבל לא משמעותי. הבנתי ששמן קצח במריחה על החזה ובנטילה יכולים לשפר במעט את המצב, כמה כפיות ביום בבליעה או במריחה על אזור החזה יכולים לייצר שיפור...? הרבה תודה ובריאות כמובן.

שלום תהל, שמן קצח בבליעה אפשר 1-2 כפיות ביום. למריחה יש לקחת כמות קטנה ולמרוח על החזה. מומלץ מאוד להתייחס לחלק התזונתי ולהימנע מכל יצרני הליחה והלחות למיניהם כמו: חלב ומוצרי חלב, לחם לבן, קמח לבן, סוכרים, פירות הדר וכ'ו.. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה