שאלה לגבי תדירות לקיחת ויטמינים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/10/2019 | 23:34 | מאת: משי

היי יש לי אנמיה ודלקת מפרקים אז אני נוטלת ברזל + b12 + תוסף כורכום + ויטמין D + אומגה 3 צמחית. את כל הויטמינים והתוספים שציינתי אני לוקחת פעם ביומיים/שלוש ולא פעם ביום כמו שמומלץ. האם זה בסדר לנטול אותם ככה והתוצאה תהיה פשוט איטית יותר או שלא טוב לנטול ככה תוספים וויטמינים ואין בזה תועלת אלא "בזבוז חומר" תודה רבה על התגובות והעזרה וסליחה שארוך..

מאד תלוי מה רוצים להשיג. אם למשל ישנו מצב דלקתי, אז פעמיים שלוש בשבוע לא יעזור כנראה, כי צריך מתן קבוע עד למיגור הדלקת כמו כן גם לגבי האנמיה זה אמנם יכול לשפר במידת מה, אך חשוב למלא את המצבורים ואז להמשיך במינון תחזוקתי 2-3 בשבוע או לפי צורך

מנהלי פורום נטורופתיה