טיפול טבעי - קשב וריכוז , O.C.D , שיפור יכולות קוגנטיביות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/10/2019 | 10:46 | מאת: אדם אחד

1. דרכים לטיפול טבעי (לא תרופתי) בתסמינים של O.C.D וקשב וריכוז, הדברים מאוד דומים בינהם (הבדל דק ואני רואה שהם מתארים בערך את אותם תסמינים). 2. דרכים לטיפול טבעי (לא תרופתי) - תוספי תזונה וצמחים לשיפור היכולת הקוגניטיבת באופן כללי ובפרט בעיות קשב (ראיתי תוספים כמו אקטיב בריין ועוד) ? א. האם פוספטידל סרין הוא מוצר טבעי (ללא תופעות לוואי?), יש אותו לכל מיני חברות וקשה לעמו על ההבדלים, אשמח לדעת אם יש תוסף אחד ממולץ (ראיתי את של nutri d בזול) ב. קיימים תוספים כגון Zoom ו VAYACOG שמכילים שילוב של אומגה 3 ופוספטידל סרין, אפשר ליטול אותם גם בנפרד לקבלת אפקט דומה הלא כך?

שלום לך, מגוון האפשרויות לטיפול הטבעי בהפרעות קשב ו - OCD הוא רב.. הטיפול המוצע מותנה בסוג הפרעת הקשה, חומרה, איך היא באה לידי ביטוי כנ"ל לגבי ה -OCD - איזה סוג, האם טופל או מטופל באופן תרופתי בעבר, האם מלווה בחרדה או בדיכאון וכ'ו'.. טיפולים כללים בכל הנ"ל תוכל לקרוא בספרות וברשת. חשוב שהטיפול יהיה מותאם באופן אישי בהתאם למה שאתה צריך, לכן כדאי להיות יותר ספציפי ולפנות לטיפול ולשאלתך, פוספוטידיל הוא תוסף טבעי, אין תוסף אחד ספציפי מומלץ, ההמלצה היא אוד אישית. יש כאלה שאקטיב בריין משפיע עליהם בצורה מיטיבה ויש כאלה שדווקא ה -Zoom. ובהחלט אפשר ליטול אומגה 3 ופוספוטידיל סרין בנפרד, הם לא חייבים לבוא כקומפלקס. כמובן, שחשוב לשלב תזונה מיטיבה, פעילות גופנית והרבה עבודה של מודעות והרגעה. רק בריאות

מנהלי פורום נטורופתיה