אסטמה וסינוסיטיס כרוני

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/09/2019 | 13:14 | מאת: דינה

שלום רב. אני וסבלת מאסטמה קשה וסינוסיטיס כרוני ומקבלת טיפול ביולוגי בזריקות פעם בחודש . הלכתי לנטורופתית כדי לעשות שינוי בתזונה ולקבל צמחי מרפא . הנטורופתית על סמך הסימפטומים אבחנה שיש לי קנדידה נתנה לי הנחיות לשינוי תזונה אך לא מוכנה לתת לי צמחי מרפא או תוספים מאחר וטוענת שמאחר ואני לוקחת טיפול ביולגי זה לא כדאי . האם זה נכון ? צמחי מרפא אסורים ביחד עם תרופה ביולוגית וסטרואידים ? תודה

שלום דינה, בהחלט יכול להיות ששילוב של צמחי מרפא עם התרופה שאת לוקחת לא מתאים, לא ציינת את שם התרופה ולא את הצמחים.. אבל האינטראקציה בהחלט יכולה להיות בעייתית.. תלוי במה מדובר. ייתכן ואפשר לקחת תוספים אחרים מתאימים יותר בטוחים לשימוש יחד עם התרופה שאת מקבלת כמו למשל, פרוביוטיקה. תוכלי לבדוק מולה. בהצלחה והרבה בריאות1

מנהלי פורום נטורופתיה