לופוס עורי ותפריט תזונתי מותאם

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/08/2019 | 12:23 | מאת: אור

שלום רב, בשנה האחרונה פרץ לי לופוס עורי .בדיקות הדם תקינות למעט לויקופניה קלה נשללה זאבת מערכתית. הבעייה היא בעת חשיפה לשמש ללא מקדם הגנה פורצת פריחה מגרדת ולאחר ביופסיה הרופאה קבעה שמדובר בלופוס עורי בה מערכת החיסון תוקפת רקמות בריאות. השאלה אם בנוסף להמנעות משמש תפריט תזונתי מותאם יכול גם לסייע ?

שלום אור, בהחלט כן, תפריט תזונתי בשילוב עם תוספי תזונה ופורמולת צמחי מרפא ובמקביל הבנה ומודעות לגורמים הסביבתיים להופעת המחלה אצלך הכוללים היבטים פיזיים ורגשיים בהחלט יכולים לסייע. בהצלחה ורק בריאות! מעין

25/08/2019 | 22:12 | מאת: אור

היי מעיין אשמח לדעת אם נטורפת יוכל לשלב לי תפריט שיעזור לי למזער אחוזי שומן התחלתי להתאמן ורציתי להתייחס גם להיבט הזה השאלה אם ניתן לבנות תפריט שיתייחס גם לאיזון מערכת החיסון וגם לחיטוב ?

שלום אור, בהחלט יש אפשרות להתייחס לתמונה הכוללת. בהצלחה והרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה