צמחי מרפא לטיפול בocd?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/08/2019 | 23:28 | מאת: חסוי

איזה צמחי מרפא הכי טובים לטיפול בocd? שמעתי על אשווגנדה,היפריקום וג'ינסנג קוריאני.

שלום לך, נכון, כל הצמחים שציינת יכולים להתאים באופן כללי ל - OCD. חשוב להבין איזה סוג OCD וגם לטפל בכלים נוספים צמחי מרפא בלבד אינם מספיקים. רצוי לצרוך גם אומגה 3 , B קומפלקס ויש חשיבות רבה לתזונה - - התאמה של תפריט וכמובן, להיבט הרגשי, שכן OCD יכול להיות מלווה גם בחרדה ויש לטפל בה ובכל הגורמים לתופעות הקיימות. בהצלחה ורק בריאות!

18/08/2019 | 18:50 | מאת: חסוי

שאלתי מקודם על צמחי מרפא בטיפול של ocd. Ocd שמתבטא בשטיפות ידיים מרובות,נוגע בדברים כמו אבק ,לכלוך,אוכל בקיצור שטיפות ידיים מרובות נגעל מהרבה דברים וחייב לשטוף. איזה צמח מרפא הכי מומלץ היפרקום?אשווגנדה או גנסנג קוריאני? ובנוסף לצמח להוסיף קומפלקס B וhtp 5? או מומלץ משהו אחר?

מנהלי פורום נטורופתיה