חרדות, שינויים במצב רוח וכאבים בצלעות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/07/2019 | 18:28 | מאת: שחורי

הי בן 34, כבר מזה מספר חודשים בתקופה לא טובה, תשישות כללית, חרדות מתמשכות, שינויים תכופים במצב הרוח ירידה קלה במשקל וכאבים לא מוסברים בצלעות ובגב העליון בעיקר בשכיבה ובשעות הלילה (אחרי בדיקות רפואיות מקיפות שיצאו תקינות), וגם בחילות ומעי רגיז, חולשה וקפיצות שרירים שונים בגוף, הירדמויות איברים ונדודי שינה. היתה לי דלקת בקיבה, יתכן שעדיין (מטופל באומפרדקס). מקפיד כבר תקופה ארוכה לאכול בריא ומאוזן - לא חריף/מטוגן/מתועש. חקרתי קצת על תוספים שיכולים להיות רלוונטיים אלי ביניהם אומגה 3, גאבא, אל-טיאנין, מגנזיום טירונייט/גליצנאט, קומפלקס ויטמין B ועוד. אומגה 3 מחריפה לי קצת את המעי הרגיז אז נמנע מזה בינתיים, וכך גם מגנזיום ציטארט עם B6 שגם מחריפים לי את הבחילות בלילה. כך גם תוספים בטיפות עם אלכוהול לא עושים לי טובה לקיבה, למשל ולריאן ופסיפלורה.. אז מה הכי מומלץ לבעיות השונות מהן אני סובל ולאיזו תקופה? וגם כיצד מומלץ לשלב את התוספים השונים? שמעתי למשל שאת הגאבא לא מומלץ לקחת לאורך זמן, יש לו תופעות לוואי והוא עלול ליצור חוסר איזונים בגוף, האמנם? בתודה,

היי, יתכן שאשווגנדה יהיה יעיל. בכל אופן בגלל שהמצב מורכב לייעוץ וירטואלי, מציע לך לעשות זאת בצורה מסודרת דרך מטפל/ת בהצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה