חוסר אנרגיה תשישות חוסר מצב רוח

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/07/2019 | 13:35 | מאת: ליאת

הייתי אצל רופא משפחה עשיתי את כל הבדיקות הכול תקין,ובכל זאת אני מרגישה חוסר אנרגיה עייפות לטיפול פסיכולוגי כזה או אחר אני לא מעוניינת ניסיתי וזה לא עשה לי טוב אשמח עם תוכל לתת לי טיפ קטן איך לעלות את האנרגיה והמצב רוח ומה עושים בטיפול נטורופתי ממש אשמח למענה תודה,

17/07/2019 | 13:37 | מאת: ליאת

הייתי אצל רופאת נשים גם לא עזר מה הפתרון? אני בת 51

שלום לך, חסר אנרגיה יכול לנבוע מסיבות רבות ביניהם חסר של ויטמינים ו/ או מינרלים, בעיה פנימית, מצב רוח וכו'. צריך לדעת מה הגורם וע"י כך לטפל בנושא ביעילות. ממליץ לעשות ספורט, לאכול פירות וירקות, לבדוק ל.ד ולהגיע לטיפול. הטיפול הנטורופתי משלב תזונה נכונה ומתאימה, תוספים, צמחי מרפא ואורח חיים נכון ובריא

מנהלי פורום נטורופתיה