צמח הרודיולה לטיפול בדיכאון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/04/2019 | 20:30 | מאת: אורטל

שלום רב רציתי לשאול אני מתמודדת עם דיכאון עמיד וכבר שנים עם ssri שבמינונים מקסימליים שלהם כבר לא עוזרים ומשפיעים כמו פעם. כרגע אני נוטלת לוסטרל 200 מל ורציתי לדעת אם אני יכולה לקחת את צמח הרדיולה בנוסף? אפשר את שניהם יחד או רק אחד מהם? שאלה נוספת מה יותר יעיל לטיפול בדיכאןן עמיד הרודיולה, ל טריפטופן או היפוקוריס ? תודה אורטל

היי אורטל, ראשית כל, לשאלתך לא מומלץ לשלב בין רודיולה ל - SSRI'S כמו כן, לא מומלץ לשלב גם כל אחד מהתוספים שציינת ( טריפטופאן, אני מניחה שהתכוונת להיפריקום) יחד עם תרופות ממשפחה זו. אם נגעת למינון של 200 מ"ג ואין השפעה מיטיבה על מצבך , אז יש לשקול תחליפים יחד עם הפסיכיאטר המטפל בך או מי שהמליץ על שימוש בתרופה ומינון זה. כמו כן, סליחה.. אבל גם הגדרת דיכאון עמיד יכולה להשפיע על המצב, של מי ההגדרה< כמו כן , אני לא יודעת באיזו עוד דרכים את מטופלת , אך ממליצה להיעזור גם בטיפול רגשי כלשהו ולא רק תרופתי. רק בריאות ושמחה, מעין

מנהלי פורום נטורופתיה