שאלה בנושא תוספים טבעיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/04/2019 | 09:27 | מאת: רעות

היי, אני כעת מתחילה תהליך הדרגתי של הפסקת כדור פסיכיאטרי - ציפרלקס. הייתי שמחה לדעת האם אפשר ומומלץ במקביל לתהליך ההפסקה וגם לאחר מכן לקחת כדורי רודיולה וכדורי לשיאה מתמצית לבנדר (ניתנים עי מרשם רופא) על מנת להקל על תופעות הגמילה מהכדור. האם מומלץ? כעת חשוב לי לטפל רק באמצעים טבעיים ללא שום תלות בכדורים כימיים עם תופעות לוואי שמהם אני סובלת כבר שנים. רעות

שלום רעות, לא מומלץ לקחת את הרודיולה ולא את לישאה במקביל לנטילה של הציפרלקס. כתמיכה לירידה בציפרלקס בתהליך הדרגתי ותחת הנחייה מקצועית יש דברים אחרים, שמומלצים לקחת (תלוי ברקע - חרדות או דיכאון או שילןב) וזאת כמובן, במקביל להמלצות תזונתיות, פעילות גופנית ופעילות מדיטטבית.. כדאי להתייעץ ולקבל ליווי בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה