תוספים לדלקת בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/03/2019 | 00:19 | מאת: מיכל

שלום, יש לי דלקת בגיד אכילס ב 2 הרגליים שכבר 5 חודשים לא עוברת למרות שלקחתי ארקוקסיה, אני עושה מתיחות אקצנטירות, קניתי מכשיר לייזר בייתי, ואעשה בקרוב טיפול בגלי הלם. אני לוקחת כורכום ו MSM. האם ישנם עוד תוספים נוגדי דלקת למצב הזה? תודה מראש

שלום מיכל, יש הרבה תוספים/צמחים שהם נוגדי דלקת ויכולים להתאים.(גם אומגה 3 למשל או צמחים.) חשוב לקחת כורכום שהוא מומלץ ופוטנטי. כמו כן, יש להבין מה הסיבה לדלקת בשתי הרגליים ולטפל בשורש.. אם זה הימנעות מפעילות מסויימת או מנח מסויים. בהצלחה והחלמה טובה !

מנהלי פורום נטורופתיה