הגברת חלב בהנקה התייעצות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/03/2019 | 20:42 | מאת: מירית

אחרי ניתוח קיסרי..שואבת חלב אבל כרגע יש מיעוט..התינוק מקבל סימילאק ..לא כל כך יונק..מעוניינת להגביר חלב.. יש לי אנמיה של 11.0 עם רמות נמוכות של ברזל .אני נוטלת תוסף ברזל(של אלטמן -ברזל קומפורט).כמו כן לחץ דם שלי נמוך-90/60. האם עדיף לקחת חילבה או מרינגה ? או שיש מוצרים מומלצים אחרים ?

שלום מירית, יש להבין מה הם הסיבות למיעוט חלב, ככל שתניקי יותר או תשאבי, כך כמות החלב תגבר. אם התינוק לא יונק או מתקשה לינוק, יש להבין מה הסיבה ואני ממליצה לך להיעזר ביועצת הנקה. על מנת להגביר את החלב אפשר בהחלט להיעזר בחילבה, זרעי שומר, אלפלפא , ועוד.. וגם להיות רגועה (:

מנהלי פורום נטורופתיה