חרדות ויקיצה מוקדמת בבוקר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/02/2019 | 22:49 | מאת: שי

האם היפרקום יעיל לחרדות ואם כן מה מינון מומלץ. המליצו לי על פורמולה שנקראת mood support של חברת now אשר מכילה גם גאבא וגם ויטמינים מקבוצת b בנוסף יש בה גם היפרקום ו 5htp האם יכולה לעזור לחרדות ויקיצות מוקדמות

שלום רב, בהחלט הפורמולה יכולה להיות חלק מהמערך הטיפולי בנושא חרדות. ממליץ לשלב טיפול במדיטציות, דמיון מודרך, טכניקות הרפיה ודיקור סיני

12/02/2019 | 12:45 | מאת: שי

תודה על התשובה האם הפורמולה הזאת עלולה להחמיר את החרדות ומה המינון המומלץ להיפרקום בפורמולה יש 450 מיליגרם לקפסולה

מנהלי פורום נטורופתיה