האם זה יכול להיות מקביל למינון ציפרלקס?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/01/2019 | 22:09 | מאת: מיכל

שלום, אני לוקחת רודילה במינון 700 מ"ג ליום של סולגאר ו 5htp במיניון 200. האם זה יכול להיות שזה יהיה מקביל בהשפעה לציפרלקס 20? העניין הוא שאני לא לוקחת בגלל דיכאון קשה. יש לי 8 חודשים סרחורות שיוט שהן תחושה של טלטול קדימה ואחורה כאילו אני על ספינה. לא סיבוביות. ורטיגו נשלל, והכל תקין.. כולל בדיקה נוירולוגית ושני רופאים אמרו שצריך לקחת למקרה כזה ציפרלקס או תרופה אחרת. אז ניסיתי טיפול טבעי לפני. תודה מראש

קשה לדעת אם זה מקביל. אבל יותר חשוב לטפל נכון בבעיה. סחרחורת לא מטפלים בנוגדי דיכאון! מציעה להגיע למרפאה ולקבל טיפול מתאים

מנהלי פורום נטורופתיה