שילוב של תוספי תזונה עם תרופת ssri

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/01/2019 | 21:53 | מאת: יגאל

היי , כרגע אני מטופל בלוסטרל שזאת תרופת SSRI האם ניתן לשלב תוספי תזונה כמו כורכומין וזעפרן על מנת ליעל את הטיפול קונבנציונאלי? אין חשש לתסמונת סרוטונין? יש לציין שאני סובל מהתקפי פאניקה , מנסה לחפש משהו שיעבוד בסינרגיה עם התרופה קונבנציונאלית תודה

שלום יגאל, כרורכומין וזעפרן אינם משפרים יעילות של SSRI אם לכך התכוונת. אם ה - SSRI אינם יעילים מספיק לטיפול בהתקפי הפאניקה, יש לשקול העלאת מינון או טיפול חלופי. ישנן תוספים אחרים היכולים לבוא בשילוב כמו אומגה , קומפלקס B ועוד.. בהתאמה אישית.. בהצלחה ורק בריאות!

22/01/2019 | 11:51 | מאת: יגאל

תודה על התגובה לא התכוונתי לשיפור היעילות אלא האם תוספים אלה משפיעים על מנגנון הסרוטונין כך שיווצר עודף העלות להביא לתיסמונת מסוכנת, קראתי שזעפרן עלול להשפיע על מנגנון הסרוטונין ,האם נכון הדבר ? או שהוא משפיע רק על הרצפטורים של ה gaba ?

מנהלי פורום נטורופתיה