האם רמת הכולסטרול מחייב טיפול תרופתי?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/12/2018 | 17:50 | מאת: דנה

שלום אני בת 39 ללא מחלות רקע בבדיקת הדם הכולסטרול הכללי יצא לי 262 שומנים בדם 209 הכולסטרול הטוב 43 הכולסטרול הרע 177 האם הרמה גבוהה מדי שמחייב טיפול תרופתי? או שאפשר להוריד בדרך טבעית לוקחת חומצה ליפואית כל יום והתחלתי לשמור על תזונה נכונה

שלום דנה, תזונה נכונה ומתאימה עבורך דלה בשומנים רוויים והימנעות מפחמימות פשוטות בשילוב עם פעילות גופנית יכולה בהחלט לסייע. יש לבדוק נתונים נוספים כמו רקע גנטי, מחלות רקע, בדיקות דם נוספות כמו גלוקוז. מרכיבי התפריט היומי שלך ועוד.. בהצלחה ורק בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה