שילוב של תוספי תזונה במקביל לאטנט

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/11/2018 | 01:23 | מאת: ארי

אני רציתי להתייעץ בקשר לשילוב של תוספי תזונה במקביל לאטנט בעוד חודש יש לי מבחן ארצי גדול וקשה באופן קיצוני. כיום אני משתמש ב אטנט Attent 60 mg בבוקר ו Ritalin 20mg בערב. אציין שאני סובל מחוסר ריכוז וזיכרון כולל חרדות ,וכדורים עוזרים לי והמצב השתפר אבל עדיין הבעיות קיימות ואני מתקשה בעיקר להתרכז. לכן בנוסף לכך אני משלב באופן זמני (למשך חודש וחצי לפני מבחן גדול) תוספי תזונה כדלהלן: 1. GABA 500 mg. (גאבא) 2.DMAE, 250 mg (די-מתיל-אמינו-אתנול) 3.B-Complex 50 (בי קומפלקס) 4.L-Carnosine 500 mg 5.ActiveBrain (וספטידיל סרין 100מ"ג ליציטין סויה 205מ"ג חומצה פוספטידית 100מ"ג ) 6. HTP-5 100 mg 7.Melatonin 100mg 8.Omega−3 אשמח לקבל המלצה: מתי לקחת כל כדור בוקר/ערב לפני אוכל/אחרי באיזה מינון וכמה פעמיים ביום. מהקבצות של הכדורים שאפשר לשלב ולקחת יחד בפעם אחת. ,מינון ועם איזה כדור לשלב. מה האינטראקציות של כל כדור עם סוג מסויים של אוכל? (למשל שמתי לב שאטנט עובד פחות טוב עם מאכלים מסוימים). מה עוד מומלץ להגברת ריכוז עם ערנות וזיכרון ומאוד חשוב הפחתת לחץ בעיקר לחץ משתק או שגורם להתפזרות. אציין שכיום אני אוכל טוב מוקדם בבוקר בעיקר לחם עם סרדינים ולאחר מכן לוקח אקטיב בריין עם אומגה שלוש ולאחר שעה לוקח 60 מג אטנט בפעם אחת ובערב ריטלין ולפני השינה בי קומפלקס-50 עם מלטונין והולך לישון. עם השאר אני מנסה לקחת כל פעם בזמנים שונים ולא מצאתי את עדיין את השילוב,מינון והזמנים. תודה מראש, ארי.

שלום ארי, ממש, ממש לא לשלב את כל הנ"ל יחד, יש פה קונטרהאינדיקציה בין התרופה ריטלין לבין התוספים וגם בין התוספים עצמם. ממליצה לך לפנות לקבלת ייעוץ מקצועי ולעשות סדר. בהצלחה ורק בריאות !

04/11/2018 | 19:01 | מאת: ארי

ממי אני יכול לקבל יעוץ? אפשר יעוץ טלפוני?

שלום ארי, מוזמן לפנות לקבלת ייעוץ תזונתי/ ייעוץ נטורופתי דרך קופת חולים משלימה או באופן פרטי. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה