תוסף להורדת חומציות באוכל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/09/2018 | 01:21 | מאת: יעל

שלום, יש תוסף שאין בארץ אבל נמכר בארצות הברית ללא מרשם שהם טוענים שהוא מוריד את חומציות האוכל בעד 95 אחוז. הכוונה שלהם זה כשיש רפלוקס חמור ובקע סרעפתי גדול כמו שלי(ריפלקוס חומצי) ניתן מידי פעם לקחת 2 טבליות לפני הארוחה ולאכול את האוכל שאני נמעת ממנו שאסור כמו דברים עם עגבניות, שוקולד,בצל, לימון ועוד כל מה שאסור לריפלוקס. חוות הדעת באמאזון טובות אבל רציתי בבקשה לברר. לפי המרכיבים של המוצר שהם מינרלים...סידן וזרחן. בעצם... האם זה באמת עובד לפי דעתכם? זה מה שהמוצר מכיל: 130 מג mcalcium as calcium gliseropopat phosphorus 100 מ"ג תודה רבה

שלום יעל, מה שאת מתארת נוגד לחלוטין את הגישה והאידיאולוגיה הנטורופתית..ולען לא נמליץ על כך. זה כמו לקחת כדור נגד כולסטרול ולהמשיך לאכול חמאה, עוגות וסטייקים (: בגישה הנטורופתית אנחחנו מטפלים בשורש הבעיה ופותרים את הבעיה מהשורש ולא באופן סימפומטי כלומר, אם יש ריפלוקס נברר ממה הוא נובע עודף חומציות או אגב הרבה פעמים מתת חומציות וזאת יש לאבחן ונטפל בהתאם, קודם כל בתזונה..הימנעות ממזונות שאינם מומלצים כמו חלב ומוצריו, סולניים, מטוגן, מתובל, שומני וכ'ו... אני לא יודעת על איזה תוסף ספציפי את מדברת ,אבל הוא מכיל סידן ולכן הפעולה שלו הגיונית. בהצלחה והרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה