נטילת ויטמינים להפחתת כאבים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/07/2018 | 07:38 | מאת: שושי

שלום, בתקופה האחרונה אני סובלת מכאבי מחזור חזקים ב3 ימים הראשונים ולעיתים גם בשאר הימים, הבנתי שיש שילוב של ויטמינים שאפשר לקחת בין מחזור למחזור שמקלים בצורה משמעותית על הכאבים. אשמח לעזרה בנושא.

שלום, כדאי לאזן את המערכת ההורמונאלית עם צמח הנקרא דונג קוואי. לוקחים את זה כל החודש ולא רק בזמן ש...או לפני ש...צורכים לתקופה של מס חודשים עד לשיפור המצב. בזמן שיש כאבים ניתן להוסיף מגנזיום ושמן נר הלילה גם אותם אגב כדאי לקחת קבוע...

06/07/2018 | 00:37 | מאת: יאנה

מה דעתך בהקשר זה לקחת לשם כך פורמולה בשם פיטו פימייל? זה מייתר לדעתך את שמן נר הלילה או שצריך להוסיף בנפרד?

שלום יאנה, פיטו פימייל היא פורמולה טובה, לא ניתן לומר ששמן נר הלילה מיותר, הטיפול תלוי גם בתזונה שלך ( מקורות של אומגה 3 ואומגה 6 בתפריט) התסמינים מהם את סובלת, פרופיל הורמונלי ועוד.. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה