סאם אי ו 5htp האם ניתן לקחת ביחד?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/05/2018 | 19:52 | מאת: יעל

שלום, רציתי בבקשה לברר: האם ניתן לקחת סאם אי ו 5htp ביחד? אני בת 37. סובלת כבר 3 חודשים מסחרחורות שיוט שהן תחושה כאילו שאני בספינה בים סוער. בשכיבה זה הכי חמור. ורטיגו נשלל. נוירולוג אמר לי שזה כנראה מחסור בסרוטונין שגורם לזה... יש לציין שלקחתי לפני שנתיים סימבלטה במינון גבוה והפסקתי. ניסיתי הפעם סאם אי כי הסימבלטה עשתה לי תופעות לוואי. אני לוקחת 400 מ"ג ואין שום שיפור. אני אעלה ל 800 מ"ג. האם ניתן לקחת בנוסף ם 5htp במינון 200 מ"ג ביום וכעזרה עם הסאם אי? והאם לפי דעתכם במקרה של הסחרחורות שיוט עדיף להקשיב לרופא ולקחת כדור כימי כי התוספים לא יועילו באותה מידה?(בדיקה נוירולוגית יצאה תקינה) תודה מראש

היי, אני לא משוכנע שזה נובע מחוסר סרוטונין ולכן לא הייתי מציע לקחת לא טבעי ולא כימי. הייתי מציע להגיע למרפאה ולנסות טיפול משולב- דיקור סיני, הומאופתיה מודרנית ועוד מס טכניקות. יש הצלחות גבוהות מאד.

מנהלי פורום נטורופתיה