כניסת להריון ילדים להיקלט תעזרו לי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/05/2018 | 15:36 | מאת: עזרה

היי , אני נשואה כבר שנה ועוד לא נכנסתי להריון המליצו לי לשתות רוטב HR האם זה יעזור ? יש לי תת בלוטת התריס . אבל הכל תקין אצלי . בבקשה אשמח לעזרה לתשובה . אני רוצה להכנס להריון . יאמרו לי לשתות רוטב HR בגלל כל הויטמינים שיש .

שלום לך, אני מניחה שהתכוונת לרוטס HR? שהוא תוסף המיועד לנשירת ויכול לשמש כמו מולטי ויטמין. לא ציינת בת כמה את, תת פעילות של בלוטת התריס זה אומר שה - TSH גבוה ולא ציינת כמה הוא.. אבל כדי להיכנס להריון חשוב לשמור עליו מאוזן ולוודא שאת באופן כללי מאוזנת הורמונלית. אז כדאי לאזן אותו קודם כל ולברר איזה עוד גורמים יכולים להפריע לכניסה שלך להריון. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה