תוסף ברזל פולקסווגן האם להמשיך לקחת?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/05/2018 | 08:47 | מאת: מיכל

בבדיקות דם לפני שלושה חודשים ברזל עמד על 31ופריטין 8 לקחתי ברזל פולקסווגן 2כדורים ביום חודשיים. בבדיקות ברזל 80 פריטים 45הומוגלוביו 14.9 האם עלי להמשיך לקחת ברזל על מנת שהנשירה שהייתה לי לא תחזור. אם כן כמה פעמים ביום?

08/05/2018 | 08:50 | מאת: מיכל

הכוונה לברזל פולקס. טעות בהקלדה

שלום מיכל, לפי הערכים האחרונים שציינת ( לא הבנתי ממתי הם) נראה שהערכים תקינים. אני לא יודעת אם יש לך נטייה לאנמיה, איך התזונה שלך ויכולות להיות סיבות אחרות לנשירה שהן לאו דווקא על רקע של אנמיה מחסר ברזל, יכולים להיות חסרים אחרים למשל בתפריט, חסר בחלבון, או מחסור באבץ או על רקע הורמונלי, מתח ועוד.. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה