המנעות ממאכליים דלקתיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/05/2018 | 07:38 | מאת: מיכל

1. החלטתי להמנע ממאכלים דלקתיים כגון חצילים עגבניות ופלפל אדום שהייתי צורכת בכמויות יום יום. שאלתי איך אני מספקת לעצמי ויטמין C. פרות הדר אני לא אוכלת בגלל עליית סוכר וכן תותים וקיווי זה לא העונה? כמו כן אני אוכלת כל בוקר גבינות וכן שותה 4 נס קפה עם חלב. מה אני יכולה לאכול או לשתות במקום כדי להוריד את החלב. שוב חלב סויה, שקדים וכו.. מכילים סוכר תודה

שלום מיכל, לא ציינת מדוע את רוצה להימנע ממאכלים מעוררי דלקת. בכל אופן, ויטמין C יש בהרבה ירקות ופירות, כך שאם את נמנעת מהמאכלים שציינת אין זה אומר שאת לא מקבלת אותו. אפשר גם להכין חלב שקדים, חלב אורז, חלב שיבולת שועל ויש לקנות גם חלב שקדים ללא סוכר. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה