לקחת רדיולה באופן קבוע

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/05/2018 | 19:21 | מאת: אנונימי

אני בגיל 59 בריא בלי טיפולים ,מעוניין לקחת כמוסות רדיולה רציתי לדעת אם אפשר לקחת בלי הגבלה ?

שלום לך, אני לא יודעת למה אתה מתכוון ללא הגבלה ומה מטרת השימוש. לא מומלץ לצרוך צמח זה יחד עם תרופות נוגדות דיכאון וגם לא מומלץ במצבים רגשיים מסוייימים כמו בהפרעה דו קוטבית. לכן אני ממליצה להיוועץ בגורם מקצועי כדי לראות שצמח זה אכן יכול להתאים לך או לשלב איתו צמחים אחרים, אני בעד פורמולה המשלבת כמה צמחים להגברת היעילות. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה