כרום פיקולינט מינון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/02/2018 | 16:08 | מאת: דן

אני טרום סוכרתי ( גלוקוז בסרום 109) . מה המינון היומי המומלץ ומתי ?האם מומלץ לחלק למספר מנות ? אני משתמש גם בקנאביס ר' שידוע שהוא מוריד את הגלוקוז בדם .

שלום דן, לטרום סכרת לא הייתי ממליצה בהכרח על כרום, כי אם על תזונה מאוזנת ללא פחמימות מזוקקות ובעלת אינדקס גליקמי נמוך. בעיקרון מומלץ לקחת 200 מק"ג של כרום פיקולינאט חצי שעה לפני כל ארוחה.. צריך לעקוב ולראות שזה לא יותר מדי כי זה גם עלול לגרום להיפו.. בייחוד במצב טרום סכרתי ולכן לא ממליצה על כך, אלא הקפדה על תזונה נכונה ומאוזנת בשילוב עם פעילות גופנית. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה