שעועית ירוקה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/01/2018 | 14:03 | מאת: שולי

שלום האם שעועית ירוקה הכוונה לירק,בריאה באותה מידה כמו היבשה?ואיזה סגולות יש לה? בנוסף אבקש לישאול ,האם שתיה של אבקת קקאו היא כמו שתיה של אבקת חרובים? מה עדיף ומה יתרונות של שניהם? תודה לתשובה שולי

שלום שולי, שעועית ירוקה היא ירק תרמיל (כמו אפונה,במיה) היא עשירה בסיבים, מינרלים ברזל, מגנזיום, ומקור לויטמין A, ויטמין C ועוד.. ההעדפה תמיד היא לירק טרי.. לקקאו יתרונות בריאותיים משלו ( מכיל נוגדי חימצון, משפר את תפיקוד הלב וכלי הדם, משפר מצב רוח ועוד..) ולחרובים יתרונות בריאותיים שלהם( הם אינם ממריצים כמו הקקאו, יש בהם סיבים תזונתיים שמשפרים את העיכול, מכילים מינרלים כמו מגנזיום וסידן וויטמינים .. מומלץ לשלב ביניהם. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה