שילוב 5htp וציפרלקס האם רצוי או לא?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/01/2018 | 18:52 | מאת: סיגי דוד

שלום .בעקבות תחושת דיכאון התקפי חרדה וכן מחשבות טורדניות אני לוקחת כדור של 15מ"ג ציפרלקס פעם ביום.בנוסף לציפרלקס , זה כבר היום השני שאני גם לוקחת כדור אחד במינון של 50 מ"ג של 5htp .אני משתדלת לקחת את שניהם בהפרש של כמה שעות .שאלתי האם יש נזק בזה שאני לוקחת את שניהם יחד גם אם בהפרשי זמן? האם 5htp יכול בשלב כלשהו להחליף את הציפרלקס כי אני מאוד רוצה להפסיק בעתיד מלקחת אותו ואם כן אחליט להפסיק מיפרלקס מהו המינון של 5htp שמומלץ לקחת?תודה.

לעיתים יש חשש לשלב שני מוצרים (תוסף + תרופה), אף המרחק מצריכתם בכדיי לא להעלות יתר את הסרוטונין, כי אח"כ הנפילות יכולות להיות גדולות. רצוי לעשות שילובים אלו דרך מטפל ברפואה טבעית עם התייעצות הרופא המטפל

מנהלי פורום נטורופתיה