שיעול כרוני שנמשך כ -10 שנים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/12/2017 | 12:26 | מאת: אורית

שלום רב, מזה 10 שנים שאני משתעלת כתוצאה מתחושה של גירוי בגרון. אין תבנית קבועה להופעת השיעול. הוא מופיע בשעות היום והלילה בעונת הקיץ ובחורף, בזמן ערות ובשעות שינה, בתקופת עבודה לוחצת או בעת חופשה רגועה. עברתי בדיקות בתחם א.א.ג. , ראות, גאסטרו ואלרגיה. כל הבדיקות יצאו תקינות. דיברו איתי על שיעול עקב לחץ נפשי אבל גם כשאני רגועה הוא מופיע. אז ממה נגרם השיעול ממנו אני סובלת ללא הפסק .? תודה

שלום אורית, ייתכנו גורמים שונים לתחושה אותה את מתארת, ולא בהכרח ניתן לראות ממצאים בבדיקות כפי שתיארת. הסיבות יכולות להיות אי סבילות או אלרגיה למזון כלשהו - שיש לאבחן, אלרגיה/רגישות לגורם סביבתי, גורם רגשי .. שיכול להיות קשור לגרון, לריאות ומתחבר לנושא של תקשורת, כאב מסיבות שונות ועוד.. מוזמנת לערוך בירור. רק בריאות!

05/01/2018 | 12:45 | מאת: ארז

יש תרופות ללחץ דם שגורמות לשיעול אצלי החליפו תרופה וזה עבר

מנהלי פורום נטורופתיה