שמן לבנדר והקשר ל GaBa וחרדות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/11/2017 | 01:32 | מאת: מ.ח

סובל שנים מהפרעות שינה . אדם די לחוץ ( פטיל קצר) , חסר ביטחון בעקבות מחלות רקע מהם אני סובל ,מרגיש שהעולם של מתמוטט אחרי כל כישלון , אפילו אם אני מקבל דו"ח חנייה של סך 250 ש"ח על חנייה באדום לבן שלא הסכימו לבטלו במשטרה למרות שיש לי תונכה . אני סוחב את המועקה ולא מצליח להשתחרר ממנה . זאת הסיבה שאני לבד . נשים לא אוהבות אדם "כבד" , רציני כעסן , עצבני. במיוחד אני יוצא מכליי כשאני ממתין בפקק תנועה , אני מרגיש כעס וחוסר אונים ואין לי איך לפרוק , אם כי פעם כמעט שברתי את הרדיו . לאחרונה אני חרד מאוד ממצב בריאותי שמתדרדר בנוסף למה שתארתי. אני סובל בשקט ורק קנאביס מנחם אותי לשעה . לפני שבוע קבלתי מהפסיכיאטרית לשיאה , תרופה חדשה מופקת מצמח הלבנדר . הומלץ על כדור ליום בלילה , תרופות נגד דיכאון לא הועילו והיו ת.לוואי. . אני ישן מאוחר וקם בצהריים וכשאני מתעורר למציאות , אני הופך בהדרגה לקפיץ מתוח (במיוחד שאני בטרפיק ורב עם נהגים איטיים ,טפשים וחוצפנים שמצפצפים על כל העולם) , מתוסכל מהאי סדר והחלמאות שאפוף בעולמנו הדל . האם יש קשר בין שמן לבנדר בצריכה פומית לבין GABA? האם בי קומפלקס הופף ל GABA ? ועוד שאלה , הרבה אנשים כתבו על sam-e האם כדאי לנסות או ?

שלום לך, אני ממליצה לך לתת הזדמנות ללשיאה, התחלת רק לפני שבוע וצריך לתת לזה זמן.. בזמן הזה לא כדאי לשלב עם תוספים אחרים כמו GABA ולא SAM-E . B קומפלקס אתה בהחלט יכול לקחת בנוסף, לא הופך לGABA. (ממליצה על Bּ+C פורמולה של סולגאר). אם אתה לא נמצא כרגע בטיפול רגשי, אני ממליצה מאוד שתלך לקבל תמיכה ממישהו שאתה מתחבר אליו. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה