תת פעילות בלוטת התריס וטיפול נטורופתי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/10/2017 | 23:28 | מאת: סחק

אני מטופל ביוטירוקס 50 מ"ג כבר 4 שנים עם יציבות בבדיקות דם חוזרות . הבנתי שיש תופעות לוואי לא רצויות לתרופה לטווח הארוך . לציין , שלפני הטיפול סבלתי לעיתים מעצירות וחולשה עם מצב רוח ירוד בדיקת ה fsh לפני הטיפול היו מעט מעל הנורמה ~ 5.7 . האם תוסף יוד ( משתמש במלח ים שמועשר ביוד) יכול להועיל או אולי אצות? איך יודעים מה המינון המדויק והרצוי? האם לדעתכם בהנחה שאני כרגע מיוצב , האם כדאי לשנות את הטיפול ?

שלום לך, לא כל כך הבנתי את השאלה.. אם מצבך יציב ובדיקות הדם תקינות, אין צורך לשנות את הטיפול ובודאי שלא להוסיף אצות או יוד, כי זה לא מתאים ויכול להפר את האיזון. אם אתה מאוזן ורוצה לעבור לטיפול נטורופתי ולנסות להפסיק את התרופה זה כבר משהו אחר ודורש תוכנית טיפולית אחרת שכוללת טיפול תזונתי והמלצה לתוספי מזון מסויימים שיעשו הכנה בשילוב עם צמחי מרפא מתאימים ועוד כלים נוספים, שיכולים לסייע כמו דיקור/רפלקסולוגיה ועוד.. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה