טיפול שיניים לילדים חייבת עצה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

25/06/2017 | 11:13 | מאת: ימית

שלום רב, בני בן 3. קיבלתי המלצה על רופא מומחית וכמובן שהלכנו. הופתעתי לגלות את הסיוט שעברנו. הגענו... בקושי היית סבלנית לילד. אמרה לו בו נספור שיניים והתחילה בכח. אחרכך מצאה חור בשן הקדמית ואמרה שצריך לצלם. ששם ביקשה להשכיב את הילד לתפוס לו את הראש את הידיים ולצלם. חייבת להגיד שהיה זוועיי. הרגשתי חוסר סבלנות ומממש לא היה גישה לילדים. לא הסבירה לו כלום מה היא עושה פשוט ביקשה מאיתנו . לאחר שיצא מהמרפאה, היא טענה שהמה שצריך לעשות זה או טיפול ללא הרדמה ולהחזיק לו את הראש(בכח) או אפנייה לאסותא להרדמה כללית. חייבת לדעת האם ככה מטפלים בילדים, מה הגישה היום, הבן שלי עבר סיוט עם יחס מגעיל ואף הופעל כח לממש את הבדיקה. הבן שלי בכה ובצדק, גם אני יצאתי בוכה מהיחס. אשמח לעצות חייבת עזרה הבן שלי צריך לעבור סתימה. אחרי שעבר חוויה לחא פשוטה עם רופא השיניים תודה מראש

צר לי על החויה הלא נעימה שעברת. כדאי שתפני שוב לרופא שהוא "מומחה לרפואת שיניים לילדים"פ רטי או דרך הקופה ותקבלי יחס וטיפול הולמים

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים