שיקום לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/03/2013 | 10:46 | מאת: זהבית

שלום, אבי עבר ניתוח להסרת גידול באגן לפני עשרה ימים. הוא התחיל ללכת בקושי בעזרת הליכון, אך סובל מכאבים. רופא מסוים ממליץ לו ללכת למרכז שיקום ואחר אומר שכדאי שילך הביתה, בכניסה לבית יש מדרגות ולכן אנחנו חוששים מכך. מה מומלץ לעשות?

זה תלוי בסוג ומיקום הניתוח מצבו הבריאותי של אביך, מצבו התפקודי, המצב המשפחתי, הסוציואקונומי הנפשי נכונות ויכולת המשפחה להתגייס לעזרה , התנאים בבית , האם הוא זקוק למכשירי עזר וכו'

מנהל פורום אורתופדיה