מכה יבשה באגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/01/2013 | 21:52 | מאת: אורלי

לפני שבוע נפלתי וקיבלתי מכה חזקה באגן הלכתי היישר לביה"ח, שם עשו לי צילומים, לפי הצילום לא ראו שבר אלא רק מכה יבשה נתנו לי 3 זריקות ושלחו אותי הביתה, יום אחריי ניסתי לזוז ופתאום הרגשתי בירך עיקצוצים חזקים ומאוד שורפים, כאילו וריד נשרף לי הכאב היה ממש עצום ישר פונתי שוב לביה"ח וכך אותו סיפור צילומים זריקה והביתה, זה היום החמישי שאני לא זזה בכלל מהספה כל הכאבים שהיו עברו חוץ מהעיקצוצים האלה כשאני מנסה לקום כל פעם מחדש העיקצוצים מופיעים ומתוך פחד להרגיש שוב אני נוחתת ולא זזה. הכאבים איומים כאילו מותחים ושורפים לי את הירך ואחרי שהכאב עובר הירך חמה מאוד, אני לוקחת בטרן 100 sr, אבל לא עובר לי. זה נורמאלי??!זה הגיוני?! איך אפשר לטפל בזה??

נראה שנפגע אצלך עצב תחושתי אם מדובר על חלק קדמי חיצוני של מחצית עליונה של הירך העצב הנו העצב העורי החיצוני של הירך.

26/01/2013 | 15:26 | מאת: אורלי

נכון בדיוק שם בירך העליונה. אפשר לדעת בבקשה מה הטיפול לזה?!?

מנהל פורום אורתופדיה